Obsah stránky

Dezinfekce - distribuce

čtvrtek, 09. duben 2020 | Ostatní
Dezinfekce

Dezinfekce

Dnešním dnem 9. 4. 2020 se bude distribuovat obyvatelům 64+ dezinfekce, kterou z části obec dostala a z části již nakoupila. Bude se distribuovat prozatím půl litru na osobu. O další distribuci budete prostřednictví webu a novinek informováni. Dezinfekci obec částečně dostává v rámci ORP Nymburk a z části ji nakupuje sama. Dále se budou ještě jednou distribuovat obyvatelům 64+ roušky, které jsou na cestě. Roušky obec shání jak od dobrovolníků, tak je sama kupuje, neboť tyto zatím nejsou v distribuci ani kraje, ani OPR Nymburk.

 

Po obdržení dezinfekce si prosím přečtěte etiketu na předávané lahvi. Dezinfekce je na alkoholové bázi, a do plastových lahví jsem ji přelili, abychom ulehčili distribuci. Další distribuce bude již do vlastních nádob ve stejném množství jako nyní.

 

Prosím všechny o pochopení dané situace. Prioritou nás všech by mělo být zajištění ochrany našich starších spoluobčanů, jejichž věk je dle doporučení 65+, my jsme jej o jeden rok snížili. Po zajištění dostatečného množství dezinfekce bude možno individuálně vyhovět i dalším.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.