Obsah stránky

Pozvánka na setkání - přípojky

čtvrtek, 17. červen 2021 | Pozvánky
Přípojky

Vodovod - přivaděč, hlavní řád a vodovodní přípojky - POZVÁNKA na setkání

 

Vážení spoluobčané,

Dovolujeme si Vás pozvat tuto neděli 20. června od 9:00 hod na setkání, které se uskuteční vzhledem k extrémnímu počasí a hygienických opatření na hřišti TJ Seletice, pod kabinami.

Předmětem našeho setkání budou informace k probíhající výstavbě vodovodního přivaděče a následné výstavbě vodovodního řadu v obci, a k tomu navazujících vodovodních přípojek.

Na stránkách obce, na adrese https://obecseletice.cz/vodovod-a-pripojky/ naleznete v několika souborech část projektové dokumentace k přípojkám, u nichž v současné době probíhá schvalovací proces na stavebním úřadu. Na první listině je zveřejněný seznam, kde jsou v číselné řadě jednotlivé situace, zveřejněny v následujících dokumentech na stránkách. V tomto seznamu v poslední kolonce jsou uvedeny čísla popisná, event. čísla parcelní, ke kterým je vždy přiřazena jedna studie.

Podrobnosti k přípojkám (které nejsou hrazené z dotací ani jiného rozpočtu) se dozvíte na setkání a pokud se někdo nebude moci dostavit, budou mu informace poskytnuty prostřednictví osobního setkání, nebo elektronické komunikace.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.